غذاها و خوراکی های خوب عمومی

از دیدگاه حکمای قدیم و طب سنتی غذاهای ذیل مفیدند:

روغن حیوانی، روغن زیتون، روغن کنجد، کره حیوانی، روغن هسته انگور، روغن کانولا، خرما کشمشو توت به جای قند، نان سبوس دار (سنگک و نان جو)، عسل و نبات به جای شکر، میوه و سبزی، سیر، پیاز خام، زیتون، خاکشیر، شیر سرد و آلوی خیس کرده قبل از خواب،سماق همراه تمام غذاها، نان، پنیر و گردو ، انار یا رب انار همراه تمام غذاها ، عناب( نیم کوب کرده بجوشانید، صاف کنید و گاها صبح ناشتا بخورید)، آب زرشک روزی یک تا دو لیوان ، کاهو و سکنجبین، شیره انگور، سیاه دانه (هر صبح حدود 21 عدد قورت داده شود)، سرکه و آبلیمو و یا آبغوره همراه تمام غذاها به میزان کم، لبنیات محلی و تازه، گل بنفشه ( دم کردنی) ، خوردن ده شب پشت سر هم از مخلوط پودر پوسته ی تخم مرغ یک قسمت همراه با چهار قسمت عسل هر شب تا 40 شب هر بار یک قاشق مرباخوری ( به منظور تأمین کلسیم و فسفر بدن)، رژیم شیر و عسل در هر ماه سه روز متوالی و رژیم آش آبغوره در هر فصل گرم یکبار و پودر سنجد.

پرهیزات غذایی عمومی

دسته ای از غذاها و خوراکی ها به کلی مضر هستند و عقل سالم حکم میکند از خوردن آنها به کلی صرف نظر کنیم. نظیر : نان گندم بدون سبوس ( در اکثر موارد)، روغن نباتی، روغن های مایع، کره های گیاهی نظیر مارگارین، نوشابه های رنگی، گوشت گاو وگوساله، سیگار و مواد افیونی، سس مایونز، و سسهای کارخانه ای، انواع ماکارونی، سوسیس و کالباس، همبرگر، پیتزای سوسیس و کالباس دار، پفک و چیپس.

دسته دوم غذاها و خوراکی های مضر هستندو لیکن حتیالمقدور کمتر استفاده شوند:

قند و شکر سفید، شیرینی های قنادی، آدامس، شکلات و کاکائو، بیسکویت، آب نبات، نان های فانتزی، گوشت مرغ ماشینی، فرآورده های کارخانه ای مثل آبلیمو و ...، چای پررنگ، زیاد و مکرر و برنج.




تاريخ : دو شنبه 15 مهر 1392 | 6:55 | نویسنده : فاطمه |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.